Hogyan
spóroljon
legálisan?

(Az adminisztráción, a stresszen, az adó- és járulékterheken…)

Egy könyvelő rémálma
a hatósági ellenőrzés.

Megjön a NAV-tól a levél, és máris görcsbe rándul az ember gyomra…

Nem mintha a munkájával bármi baj lenne. A legtöbb könyvelő lelkiismeretes és profi a szakmájában. A gond az, hogy manapság nemcsak a könyvelés a feladata. Ha piacon akar maradni, akkor kénytelen olyan területeket is érteni, mint a társadalombiztosítás, a bérszámfejtés, illetve a jogviszonyok helyes elbírálása, aminek a jogszabályi környezete nagyon összetett, száraz, több törvénykönyvet ölel fel. A naprakészség valódi kihívás. Ne hagyjuk figyelmen kívül a borzasztó mértékű adminisztrációs terhet, a hatóságok és az ügyfelek felőli folyamatos nyomást, és kapunk egy igen leterhelt könyvelőt, aki joggal stresszes. Az ideje nagy részét az irodában tölti, szabad ideje nincs, keveset alszik, a családjára pedig alig jut idő.

Egy-egy hatósági ellenőrzés során gyakran olyan jogviszonnyal kapcsolatos hibákra is fény derül, ami miatt átminősítik az ügyvezető meglévő jogviszonyát, és visszamenőleg milliókat kell befizetni. Számtalan olyan eset is van, amikor szintén helytelen jogviszony besorolás miatt a vállalkozás a szükségesnél jóval több adót és járulékot fizet.

Hogyan lehet ezen változtani?

JOGVISZONY-STRATÉGIA

Országszerte nagyjából 1 800 000 vállalkozást tartanak nyilván, aminek közel harmada társas vállalkozás. Manapság egyáltalán nem szokatlan, hogy egy embernek több jogviszonya van egyidőben, az oktatásban viszont sajnos nem fordítanak kellő figyelmet erre a területre.

A Jogviszony-Stratégia egy hiánypótló könyv, ami teljes egészében felöleli az érintettek különböző jogviszonyaival kapcsolatos jogszabályi környezetet.

Egyszerűen mutatja be a társaság tagjai és az ügyvezetők lehetséges jogviszonyainak, a jogszabály által előírt elbírálás helyes menetét, és a felmerülő problémákra is hatékony, gyakorlatias megoldásokat nyújt.

Sok év gyakorlati tapasztalata alapján, hatósági ellenőrzésekre szabottan, közérthető nyelven íródott.

Kíváncsi, hogy:

 • Hogyan lehet teljes biztonsággal megállapítani, hogy mikor, melyik jogviszonyt érdemes alkalmazni?
 • Hogyan tudja - teljesen legálisan – akár JELENTŐS, kvázi felesleges adóterhektől megkímélni ügyfeleit?
 • Milyen információkra van szüksége ahhoz, hogy hatósági ellenőrzés alkalmával magabiztosan alá tudja támasztani az ügyvezetők részére besorolt jogviszonyt?
 • Hogyan csökkentheti hosszú távon az adminisztrációs terheit?
 • Miért és milyen változtatást igényelhet a társaság tagjának és/vagy ügyvezetőjének jogviszonya azzal, hogy változik az addigi élethelyzete?

Rendelje meg a Jogviszony-Stratégiát, és tudja meg!

Gondoljon csak bele, hogy milyen lenne, ha többé nem kellene tartani a hatósági ellenőrzések során történő jogviszony felülvizsgálatától…

Ha egy jogkövetési vizsgálat alkalmával azt láthatná a jegyzőkönyvben, hogy „A vizsgálat nem eredményez ellenőrzéssel történő lezárást”… Nincs elmarasztalás, bírság vagy egyéb szankciók…

Micsoda presztízst jelentene, ha minden esetben teljes magabiztossággal, a legoptimálisabb megoldásokat tudná javasolni ügyfeleinek, akik valódi megoldásokat kapnak, és nem mellesleg esetleg jelentős adó- és járulékköltségeket spórolnának meg. Ennek hamar híre megy mind az ügyfelek, mind a szakmai körökben.

Mit nyújthat a könyv?

 • Biztonságosabb, stresszmentesebb munka
 • Kevesebb adminisztráció, több szabadidő
 • Naprakészség
 • Elégedett ügyfelek
 • Nagyobb szakmai elismertség

Ez mind most csak egy karnyújtásnyira!

Kérem a könyvet!

Kinek ajánlott:

 • könyvelők
 • adótanácsadók
 • bérszámfejtők
 • cégtulajdonosok
 • ügyvezetők
 • cégalapítással foglalkozó ügyvédek

A szerzőről

Szörényi Marianna főképp a kkv szektor társadalombiztosítási és bérügyi területével foglalkozó szakember. A számos továbbképzéseknek, konferenciáknak, és a folyamatos önfejlesztésnek köszönhetően naprakész jogszabályi ismeretekkel rendelkezik. Emellett jelentős gyakorlati tapasztalatra tett szert több könyvelőiroda bérügyi területének megismerése, felülvizsgálata által.

Az elmúlt évek alatt több ezer ügyfélnek segített eredményesen tb-t, munkaügyet, bérszámfejtést érintő ügyeik ellátásával kapcsolatban. Szakemberként olyan neves szaklapokban publikál rendszeresen, mint a www.ado.hu és a www.5percado.hu.

Akik már olvasták:

“A vállalkozás működésével kapcsolatos jogi kérdéseket tárgyaló részeket jogászként olvasva is alaposnak, hitelesnek találtam. Rendkívül gyakorlatias, érthető a szabályok bemutatása, sokat segít a könyvelővel való egyeztetések során.”

– dr. Pál Lajos, Ügyvéd, munkajogász

“Sose gondoltam volna, hogy a vállalkozók jogviszonyairól, az azokhoz kapcsolódó szabályokról, és választási lehetőségekről ilyen könnyen érthető, logikusan levezetett, összeszedett formában fogok egyszer olvasni. A mű könnyed hangvételű, már-már "regényszerű", olvasmányos, érthető könyv, melyet tiszta szívből ajánlok kezdő és gyakorló könyvelő- és bérszámfejtő szakembereknek egyaránt!”

– Suller Krisztina, Mérlegképes könyvelő, adótanácsadó

“Ez a hiánypótló kiadvány hasznos segítséget nyújt szakembereknek és vállalkozóknak egyaránt. Érthetően és maximális szakmai megalapozottsággal mutatja be azokat a jogszabályi előírásokat és teendőket, amiket a mindennapok során alkalmazni kell. Struktúrája egyértelmű, érthető és világos.”

– Kis-Vén Valéria, Közgazdász, okl. adószakértő, mk. könyvelő

“Érthető, hétköznapi nyelven íródott, precíz törvényi hivatkozásokkal, és a mindennapi munkában előforduló gyakorlati példákkal. Ez a kiadvány az egyik legjobb „tanácsadó”, ami nem hiányozhat egy könyvelő íróasztaláról sem!”

– Damina Anikó, Mérlegképes könyvelő

“Közérthető nyelven, szakmai alapossággal veszi számba a tagsági és ügyvezetői jogviszonnyal kapcsolatos általános és speciális helyzeteket, felhívja a figyelmet az esetleges buktatókra, nehézségekre. Megoldási javaslatokat kínál életszerű példákkal illusztrálva.”

– Dr. Milló-Nagy Orsolya, ügyvéd

Csomagajánlataink

Jogviszony-Stratégia

e-book

6 990 Ft

Jogviszony-Stratégia

Fizikai könyv

8 990 Ft

Jogviszony-Stratégia

naprakész csomag

Fizikai könyv + e-book + Checklist + ajándék TB naptár

19 770 Ft helyett 13 990 Ft

kerülj bele a fejekbe

A könyvben leírtak által biztonsággal elsajátíthatja a gazdasági társaság tagját érintő, jogviszonyokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Ennek ellenére, ha a könyv elolvasása után úgy érzi, hogy nem kapott a gyakorlatban használható eszközöket, és ezt a vásárlástól számított 30 napon belül jelzi felém, akkor a teljes vételárat visszafizetem

MEGRENDELÉS MENETE

 • 1. Töltse ki az űrlapot!
 • 2. Válasszon fizetési módot! Bankkártya vagy átutalás.
 • 3. Sikeres fizetés esetén elektronikus úton számlát küldünk.

Nyomtatott termék megrendelésnél:

Sikeres fizetést követően a könyvet postai úton, vagy futárszolgálattal juttatjuk el Önhöz, melyet jellemzően 5-10 munkanapon belül fog kézhez kapni.

Elektronikus termék esetén:

Sikeres fizetést követően hozzáférést biztosítunk az e-könyvhöz ePub formátumban. Az ePub formátumot a legtöbb e-könyvolvasó eszköz, mobiltelefonra és táblagépre letölthető e-könyvolvasó applikáció (pl.: ReadEra), asztali és hordozható számítógép támogat.

Megrendelés

A termékek egyszeri díja az űrlapon jelzett összeg, mely tartalmazza a szállítás költségét is.

A megrendelés elküldésével elfogadom a lap alján található általános szerződési feltételeket és egyetértek az adatvédelmi tájékoztatóval.